Belangrijk: Coronavirus, feestdagen en uw bestelling...

Geplaatst door Niek Uitenbos op

Laatste update: 28/12/2021 om 14:32 | Ook Hondenhoek volgt het nieuws van de lokale autoriteiten in verband met het COVID-19 virus op de voet. Momenteel doet Hondenhoek er alles aan u zo goed mogelijk te informeren over uw bestellingen op onze website.

Hondenhoek & Coronavirus

Wat doet Hondenhoek.com er aan om de verspreiding tegen te gaan? Momenteel werken al onze medewerkers vanuit huis. Hierdoor komen zij niet in contact met veel mensen tegelijk. Veilig en slim, daar houden wij van bij Hondenhoek.com! 

Daarnaast vinden onze wekelijkse en maandelijkse teammeatings niet meer fysiek plaats, maar gewoon online, met een webcam. Zo kunnen wij online presentaties delen en krijgen we een goed beeld over nieuwe producten en updates aan onze website. Wellicht niet zo leuk als met een kop koffie en een stuk taart of vers belegde sandwich, maar wel zo veilig in dezer tijden. 

Bestellingen & Coronavirus

Kan ik nog bestellen, nu het Coronavirus er is? Jazeker. Hondenhoek.com blijft geopend met heel ons assortiment aan producten voor hond én baasje. Het is immers bewezen dat het virus het niet zal overleven op pakket en/of product! Veilig voor ons, veilig voor u! Aangezien het grootste deel van de wereld momenteel thuis zit, is online winkelen een stuk aantrekkelijker. De combinatie van de Coronamaatregelen zoals 1,5 meter afstand houden en minder mensen op de werkvloer, samen met het exploderend aantal online bestellingen, kan er wel toe leiden dat de bestellingen vertraagd raken in de reis naar uw voordeur. Wij vragen dan ook hier rekening mee te houden.

Wat moet ik doen om mijn pakketje snel te krijgen? Wij vragen om niets anders dan uw geduld in dezer moeilijke tijden. Doordat er minder mensen aanwezig zijn in zowel het warenhuis, op vliegvelden, douanekantoren, sorteercentra etc. kunnen wij er niet voor zorgen dat uw pakketje met urgentie bezorgd wordt. 

Zijn er momenteel nog vertragingen door het Coronavirus? Momenteel merken wij dat de wereld terug op redelijke snelheid functioneert, alsook het verwerken van bestellingen. Uiteraard kan het in uitzonderlijke gevallen nog voorkomen dat uw bestelling aan een lichte vertraging word onderworpen. Bekijk de huidige status van uw bestelling of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bestellingen & Feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur en een druk Black Friday weekend is net achter de rug. Dit betekend dat alle logistieke partners van Hondenhoek.com het momenteel enorm druk hebben met alle pakketjes te verwerken. Het is dus mogelijk dat uw bestelling iets langer onderweg is dan u van ons gewend is. Namens onze partners, danken wij u graag voor uw extra geduld. Let wel: Zoals ieder jaar adviseren wij uw bestelling voor 1 december te plaatsen indien het voor één van de feestdagen is. Meer informatie op de individuele productpagina'.s

Klantenservice

Belangrijke mededeling: Tussen 30 december 2021 en 4 januari 2022 is onze klantenserivce niet bereikbaar. We zijn terug voor u op 5 januari. Fijne jaarwisseling!

Vragen over uw bestelling?

Heeft u alsnog vragen over uw bestelling? Neem contact op via onze Klantenservice pagina's. Hier kunt u overigens ook de meest gestelde vragen terugvinden, wellicht staat uw vraag hier ook tussen.

  Mondkapje Mondmasker Corona COVId Kopen

   


   Deel dit bericht   ← Ouder bericht Nieuwer bericht →

   Vragen? We staan graag voor u klaar!

   Heeft u vragen over onze producten, of hulp nodig bij bestellen? Neem contact met ons op! We staan iedere werkdag, vrijdagmiddag én zaterdagochtend klaar voor u!

   Team Support Slaaphoek Klantenservice voor vragen bij dekbedden kopen!

   Wij zijn maandag terug beschikbaar vanaf 09:30 uur