Uitstekend beoordeelde producten

Bekijk onze beste hondenproducten met meest lovende klantenbeoordelingen.

Hoe Komen WIj Aan Nieuwe Producten - Vraag & Antwoord

Geplaatst door Brenda van WOEF Blogs op WOEF Blog

Wij van WOEF Boetiek zijn, sinds wij online gegaan zijn, fanatiek op zoek naar de beste producten voor de laagste prijs. Hiervoor maken wij directe afspraken met leveranciers zonder tussenkomst van een derde partij. Geen opslag- en onderhoudskosten. Speciaal voor u. Maar hoe komen wij aan deze producten? En worden deze getest voor ze online gaan?

Hond drol shampoo hoofd schoonmaken blog

FAQ Donderdag

Iedere donderdag zullen wij een FAQ (Frequently Asked Questions) opstellen. Hierin geven wij u een kijkje in de achterkant van WOEF Boetiek, geven wij extra informatie over onze producten en services of beantwoorden wij bezoekersvragen.

Nieuwe producten: Hoe zit dat dan?

Hoe gaat dat? Wij voegen zomaar nieuwe producten aan de winkel toe in de hoop dat het goede producten zijn waar klanten plezier van gaan hebben?

Uiteraard niet! Wij maken strikte afspraken met onze leveranciers. Deze komen van tijd tot tijd met nieuwe producten bij ons. Wij bekijken deze producten aandachtig en selecteren alleen de producten welke interessant zijn voor hondenliefhebbers, zoals wij zelf. Dan nog voegen wij deze niet direct toe aan onze winkel. Wij vragen eerst aan onze leverancier om samples te sturen, proefproducten. Zo kunnen wij de producten uitgebreid testen voordat wij deze aan onze online winkel toevoegen.

Alleen op deze manier kunnen wij u de garantie van de kwaliteit van het aangeboden product bieden. En dit allemaal speciaal voor u. Hart voor dier en mens.

👉👉 BEKIJK HIER ONZE NIEUWSTE PRODUCTEN 🆕

Huisdier hond in natuur bos zittend met riem

Ultieme Service

Wij bij WOEF Boetiek vinden dit niet de ultieme service welke wij onze klanten, u, kunnen bieden. Hiervoor hebben wij besloten directe afspraken met onze leveranciers te maken. Zo besparen wij enorm veel onnodige kosten. Geen opslagkosten, geen verpakkingsmateriaal, geen extra mankracht nodig, ... Kortom, goedkoper voor zowel u als ons. 

In Nederland bezorgen wij met PostNL, voor België is dit met bpost. In de meeste gevallen is de zending online te traceren! Cadeautje van ons ;)

Persoonlijke Service

Mocht er iets zijn, twijfel niet ons team te contacteren! Of het nu een vraag is over een product, onze winkel, betaalmethoden of iets anders, wij beantwoorden uw vraag graag! 

Ons team staat voor u klaar, via email of Facebook. Wij proberen alle emails nog de dag van verzenden naar ons te beantwoorden, door een grote hoeveelheid van mails kan het zijn dat het iets langer duurt. Maar wees zeker, u krijgt zeker een persoonlijk antwoord van ons!  


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →