Betaalmethoden

Sommige pakketten vanuit binnen- en buitenland zijn helaas langer onderweg. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te bezorgen. Meer informatie via deze link of volg uw pakket hier.
Betalingsmogelijkheden
↓ Op welke manier kan ik bij Hondenhoek betalen?
Wij hebben sinds 2021 een ruim aanbod aan betalingsmogelijkheden op Hondenhoek. Wij werken samen met twee externe betaalleveranciers welke de betalingen voor ons ontvangen. Zo bent u altijd zeker van een veilige betaling en kunnen wij u een ruim aanbod aan betaalmethoden aanbieden. Momenteel is het mogelijk te betalen met creditcard (American Express, MasterCard of Visa), PayPal, iDeal (voor Nederland) en Bancontact (voor België).
↓ Is online betalen veilig?
Jazeker. Hondenhoek kan een volledig veilige betaling garanderen dankzij de beveiligde en beschermde betaalomgevingen van onze externe leveranciers welke onderworpen werken aan zeer strikte veiligheidsrichtlijnen.
De betaling verloopt via een beveiligde SSL-verbinding (Secure Socket Layer), een standaardsysteem voor versleuteling, geheimhouding en waarborging van de integriteit van gegevens tussen server en gebruiker. U herkent de versleutelde pagina’s aan het pictogram met het veiligheidsslot in uw browser en de link die start met ‘https’ in plaats van ‘http’.
↓ Kan ik op rekening betalen?
Neen. Momenteel is het nog niet mogelijk om achteraf te betalen. Een volledige betaling dient ontvangen zijn voor wij uw bestelling in behandeling nemen.
↓ Hoe verkrijg ik een factuur?
Wenst u een factuur voor zakelijke doeleinden of voor uw eigen boekhouding? Neem contact op met onze klantenservice. Wij zullen u een digitaal factuur van uw aankoop voorzien.
Vraag niet gevonden?
Onze klantenservice staat graag klaar voor u.

Wij zijn vandaag beschikbaar van 10:00 uur tot 13:00 uur