Klachten

Corona Virus: Wegens drukte kan het een beetje langer duren voor u van ons een antwoord krijgt. Wij danken u voor uw geduld en begrip.
Oh nee, is niet alles naar wens verlopen en wenst u een klacht in te dienen? Dit zien wij uiteraard nooit graag. Onze gepassioneerde klantenservicemedewerkers helpen u graag verder zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden. 
Ik heb een klacht, wat nu?
Het spijt ons te lezen dat u een klacht heeft. Gelieve ons te contacteren via het contactformulier of e-mail. Vermeld altijd uw bestelnummer in uw bericht aan ons. Alleen zo kunnen wij u het beste helpen. Klantenservice is topprioriteit bij Hondenhoek.com, wij zullen er dan ook alles aan doen u tevreden te stellen en u een passende oplossing te bieden.
We reageren zo snel mogelijk op uw klacht en gaan hier altijd binnen 14 dagen inhoudelijk op in. Echter kunt u onder normale omstandigheden binnen de 48 uur een antwoord verwachten. Als we meer informatie van u nodig hebben, zullen we hier nog om vragen.
Legale kanttekening
Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform 

Andere vraag?

De Hondenhoek Klantenservice helpt u graag verder. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te antwoorden, dit via mail of via ons gemakkelijke contactformulier.  

Stel uw vraag Of stuur een e-mail

Wij zijn elke werkdag beschikbaar van 08:00 — 21:00 uur!