Klantenservice

Voor onze huidige responstijd, raadpleeg de onderkant van deze pagina. Wij helpen u graag verder, vandaag met wellicht een kleine vertraging.
Hieronder kunt u de meest gestelde vragen terugvinden. De Hondenhoek Klantenservice doet er alles aan alle vragen zo goed mogelijk te beantwoord. Wij raden dan ook altijd aan eerst deze pagina's aandachtig te lezen. Heeft u een vraag over Bestellingen, Betaalmethoden, Verzendingen of Retouren? Onze informatiepagina's helpen u graag verder. Staat uw vraag er alsnog niet tussen? Neem contact op met Team klantenservice via mail of contactformulier! 
Kan ik nog bestellen met de huidige Corona situatie?
Wij snappen dat u bezorgd bent over uw bestelling en de recente uitbraak van de COVID-19 virus. Vrees niet, wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws. Voorlopig verwerkt de Hondenhoek nog alle bestellingen en heeft het Coronavirus weinig impact op uw bestelling. Lees meer over ons hier.
Hoe kan ik chatten met jullie?
Via deze link kunt u chatten met ons. Dit gedurende beperkte tijden. Door wachttijden kan onze responstijd wat langer zijn. Indien wij niet beschikbaar zijn, kunt u via de chat een ticket aanmaken. Wij antwoorden binnen 3 werkdagen op alle tickets. Let wel: Onze chat is alleen beschikbaar wanneer u in Nederland of België bent. Bent u momenteel in het buitenland? Contacteer ons via e-mail.
Waar is WOEF Boetiek en wat is de Hondenhoek?
Tot april 2020 was de Hondenhoek bekend onder de naam WOEF Boetiek. Na 6 jaar WOEF Boetiek was het hoog tijd voor wat frisse wind en hebben wij besloten verder te gaan onder de naam de Hondenhoek.
Wie of wat is de Hondenhoek?
Wij van de Hondenhoek zijn zelf gepassioneerde hondenliefhebbers en weten precies wat uw trouwe viervoeter nodig heeft om samen met u een heerlijk leven te leiden. Wij bieden hondenproducten tegen een eerlijke prijs. Tot april 2020 was de Hondenhoek bekend onder de naam WOEF Boetiek. Na 6 jaar WOEF Boetiek was het hoog tijd voor wat frisse wind en hebben wij besloten verder te gaan onder de naam de Hondenhoek.

Honden Winkel Online Hulp Klantenservice

Andere vraag?

De Hondenhoek Klantenservice helpt u graag verder. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te antwoorden, dit via mail of via ons gemakkelijke contactformulier.  

Stel uw vraag Of stuur een e-mail

Wij zijn elke werkdag beschikbaar van 07:00 — 21:00 uur!