Klantenservice

Corona Virus: Wegens drukte kan het een beetje langer duren voor u van ons een antwoord krijgt. Wij danken u voor uw geduld en begrip.
Hieronder kunt u de meest gestelde vragen terugvinden. De Hondenhoek Klantenservice doet er alles aan alle vragen zo goed mogelijk te beantwoord. Wij raden dan ook altijd aan eerst deze pagina's aandachtig te lezen. Heeft u een vraag over Bestellingen, Betaalmethoden, Verzendingen of Retouren? Onze informatiepagina's helpen u graag verder. Staat uw vraag er alsnog niet tussen? Neem contact op met Team klantenservice via mail of contactformulier! 
Kan ik nog bestellen met de huidige Corona situatie?
Wij snappen dat u bezorgd bent over uw bestelling en de recente uitbraak van de COVID-19 virus. Vrees niet, wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws. Voorlopig verwerkt de Hondenhoek nog alle bestellingen en heeft het Coronavirus weinig impact op uw bestelling. Lees meer over ons hier.
Hoe kan ik chatten met jullie?
Wij werken momenteel aan onze chat. Tot deze tijd kunt u contact opnemen via e-mail.
Hoe kan ik mijn feedback over de site geven?
Op deze pagina kunt u uw feedback aan ons sturen.
Waar is WOEF Boetiek en wat is de Hondenhoek?
Tot april 2020 was de Hondenhoek bekend onder de naam WOEF Boetiek. Na 6 jaar WOEF Boetiek was het hoog tijd voor wat frisse wind en hebben wij besloten verder te gaan onder de naam de Hondenhoek.
Wie of wat is de Hondenhoek?
Wij van de Hondenhoek zijn zelf gepassioneerde hondenliefhebbers en weten precies wat uw trouwe viervoeter nodig heeft om samen met u een heerlijk leven te leiden. Wij bieden hondenproducten tegen een eerlijke prijs. Tot april 2020 was de Hondenhoek bekend onder de naam WOEF Boetiek. Na 6 jaar WOEF Boetiek was het hoog tijd voor wat frisse wind en hebben wij besloten verder te gaan onder de naam de Hondenhoek.

Honden Winkel Online Hulp Klantenservice

Andere vraag?

De Hondenhoek Klantenservice helpt u graag verder. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te antwoorden, dit via mail of via ons gemakkelijke contactformulier.  

Stel uw vraag Of stuur een e-mail

Wij zijn elke dag beschikbaar van 09:00 — 21:00 uur!