WOEF Boetiek is geopend! Beperkingen door het Corona Virus zijn van kracht. Lees alle informatie hier.
WOEF Boetiek Zoeken Product Hond Online
Online Hondenwinkel WOEF Boetiek Kopen

De nieuwste producten

Bekijk onze nieuwste hondenproducten van de hoogste kwaliteit.

Over Ons

Welkom bij WOEF Boetiek. 

WOEF hond hondenwinkel winkel kleding

Wij van WOEF Boetiek zijn zelf gepassioneerde hondenliefhebbers en weten precies  wat uw trouwe viervoeter nodig heeft om samen met u een heerlijk leven te leiden. Bij WOEF Boetiek bieden wij u daarom de beste kwaliteitsproducten met een scherpe prijs aan. Uw hond gaat u zeer dankbaar zijn voor de nieuwe producten!

⭐️WAAROM BESTELLEN BIJ WOEF BOETIEK? 
Wij kiezen zorgvuldig onze producten uit waardoor wij weten wat de enorm toegevoegde waarde is. Niet alleen kiezen wij het product zorgvuldig uit, maar ook behandelen wij de klantenservice zelf. Persoonlijk contact met de klant is prioriteit nummer 1 bij WOEF Boetiek.

⭐️EERLIJKE PRIJZEN
In 2019 vinden wij dat u niet teveel moet betalen voor mooie en degelijke producten voor uw hond. Daarom hebben wij er voor gekozen om onze producten direct via onze leverancier bij u te laten leveren. Zo is er geen tussenkomst van een opslag of warenhuis nodig en dat scheelt enorm in de kosten voor u. U hoeft zo enkel en alleen de productprijs betalen en hoeft niet voor onnodige opslag-, verpakkings- en verzendkosten te betalen. Een eerlijke wereld is het begin voor WOEF Boetiek.

Onze webwinkel heeft momenteel over 1500 tevreden klanten gehad en wij zijn hard op weg naar de 2000! Wij hopen u ook blij te mogen maken met het mooie aanbod van hondenproducten. 

Mocht u enige vragen hebben over onze producten of services, twijfel niet ons te contacteren! Ons team helpt u graag verder.

Veel winkelplezier!